kbuIn 2018 hebben we 4 KBU teams. Deze teams spelen op het hoogste niveau in Nederland.

Trainer/Coach; Debora Schoon-Kadijk

Atletiek Trainer: Martin Delleman

Kracht Trainer : Matt

Manager : Rene van der Giessen

 

CLINICS

Lijkt het je leuk eens beachvolleybal te spelen onder leiding van topspeelsters? Volg een clinic onder leiding van onze topspelers. Tijdens de clinic worden de belangrijkste beachvolleybal technieken, spelregels en tips & tricks aan de deelnemers geleerd.

Je kan ook tegen of met de speelsters spelen.

Beachvolleybal CLINIC in combinatie met TOERNOOI

Een toernooi spelen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om na de clinic een beachvolleybaltoernooi te spelen. Tijdens de clinic krijg je een leuke warming-up en leer je de maniertjes om lekker te volleyballen. De deelnemers brengen vervolgens de opgedane kennis in de praktijk tijdens een beachvolleybaltoernooi. Tijdens het toernooi geven de toppers extra aanwijzingen en tips om de speelvreugde te vergroten. Eventueel kan je ook tegen of met hen spelen. Het toernooi wordt afgesloten met een prijsuitreiking!

DEMONSTRATIE WEDSTRIJD
Een presentatie of evenement sportief afsluiten? Kies dan voor de beachvolleybal demonstratie door onze topspelers. De toppers laten zien hoe beachvolleybal gespeeld wordt op het hoogste niveau in Nederland! De demonstratiewedstrijd duurt 15 minuten, maar hierna kunt u ook tegen de teams spelen, of met de teams.

Een idee om samen met je collega’s, vrienden of familie een keer te doen als groepsuitje? Er is veel mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden of een van de activiteiten boeken? Neem contact met ons of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit kan op de Copakadijk in Werkendam maar evt op locatie naar wens.

COPAKADIJK; klik  Beachsport Vereniging Werkendam

locatie

Kadijk Beach Promo

Eredivise 2017

KBU 2017 Promo