zondag 14 juli 2019 20:54

20190714 - WERELDPRESTATIE VOOR WERKENDAMSEN

PB20190714 wereldprestatie

Beachvolleybalteam Emi van Driel en Raïsa Schoon winnen ook hun tweede 1* FIVB World Tour. Nadat ze eind april al Göteborg op hun naam schreven, was nu

Italië aan de beurt. In het aan de Adriatische kust gelegen Alba kregen ze na de winst in hun poule eerst hun trainingsmaatjes Mexime van Driel en Iris Reinders tegenover zich, die een uitstekende prestatie leverden door zich via de kwalificatie voor het hoofdtoernooi te plaatsen. Deze spannende wedstrijd werd nipt gewonnen.

Zowel in de halve finale als in de finale waren er Italiaanse tegenstanders. In de halve finale werd in een spannende driesetter afgerekend met Frederica Frasca en Arianna Barboni. In de finale stond het als nummer één geplaatste thuisteam Gala Traballi en Agata Zuccarelli als favoriet aan de andere kant van het net.

Na een matige start van de Nederlandsen kantelde de wedstrijd, en via een 21-17 en 21-11 was het pleit in het voordeel van Nederland beslecht, en mochten zij op het hoogste treetje van het podium naar het Wilhelmus gaan luisteren.

Kadijk Beach Promo

Eredivise 2017

KBU 2017 Promo

KBSS Info Video