vrijdag 03 augustus 2018 23:15

31 juli 2018, Opleiden en plezier hebben

kdb persbericht jul g

De Kadijk Beach University leidt jonge beachvolleyballers op voor de nationale en internationale top. De gedachte achter deze opleiding is echter niet de prestatie op zich, maar vooral plezier hebben in wat je doet. Één van de motto’s van de KBU is dan

ook niet voor niets: enjoy the ride. Geniet van het traject. De prestaties zijn niet voor iedereen hetzelfde, het plezier en de ervaring echter neem je mee, ook in de rest van je leven.

Dat deze aanpak uiteindelijk tot opzienbarende prestaties leidt, is heel bijzonder. Afgelopen zondag werd de laatste wedstrijd van de DELA Eredivisie Beachvolleybaltour gespeeld. In totaal werden negen ronden gespeeld in evenzoveel plaatsen. Het KBU team Emi van Driel en Raisa Schoon (17, net 18 geworden, en 16 jaar oud) nam zeven keer deel, en eindigde maar liefst zes keer op het podium. Hiervan behaalden ze drie keer goud! Ook voor Mexime van Driel, twee keer met Flore Gravesteijn, en één keer met Maxime van Ass, was er drie keer goud. Het team Sarah van Esch en Britt den Haan vertoeft regelmatig in de top vijf, en ook de Nederlands kampioen onder 19, Hannah van Esch en Danique Timmermans, haken inmiddels aan bij de onderkant van de eredivisie.

Een hele mooie consistente prestatielijn. Telkens er weer staan. Nationaal en internationaal. Dit kan door opleiden en plezier hebben, iedere dag weer. Enjoy the ride. Dat is de Kadijk Beach University.

Kadijk Beach Promo

Eredivise 2017

KBU 2017 Promo

KBSS Info Video