zondag 10 mei 2015 16:07

Beachranking barst los

Op donderdag 14 en vrijdag 15 mei komt de beachvolleybaljeugd uit de gehele regio zuid in actie op de Copakadijk in Werkendam. Het betreft hier de eerste ronde voor het jeugd beach ranking circuit, dat de komende weken gespeeld wordt op diverse locaties, en waarvan de beste spelers uiteindelijk kans maken op deelname aan de finals in augustus in Scheveningen.
Op donderdagmorgen wordt er om 10.00 uur gestart met de jeugd vanaf 6 jaar, die met KBSS gelijk kunnen gaan spelen, ook zonder ervaring. Vanaf 13.30 uur spelen de jongens en meisjes <14 jaar, en vanaf 17.00 uur <16 jaar. Op vrijdag komt alle jeugd <18 jaar aan bod vanaf 19.00 uur.
Wil je meedoen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.volleybal.nl onder beachvolleybal, toernooien spelen, junior beachcircuit.
Beachvolleybal is niet alleen heel leuk om te doen, maar ook om naar te kijken! Kom dus gerust op donderdag of vrijdag naar de Copakadijk in Werkendam om te zien hoe leuk beachvolleybal is.

Kadijk Beach Promo

Eredivise 2017

KBU 2017 Promo

KBSS Info Video