vrijdag 12 januari 2018 16:09

3 sep 2017, Mooie beloning voor beachteams

persberichtfoto 20170903

Tijdens het Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal in Scheveningen werden er diverse awards uitgedeeld. Maar liefst vier awards werden er in de wacht gesleept door teams van de Kadijk Beach University.

 

Het team Mexime van Driel-Flore Gravesteijn viel in de prijzen omdat zij het afgelopen beachseizoen als tweede zijn geëindigd in de nationale beachranking. Het team Emi van Driel-Raïsa Schoon kreeg hier de grootste eer, omdat zij in deze hoogste Nederlandse competitie lijstaanvoerder zijn van de nationale beachranking.

Een verrassende, maar niet minder verdiende prijs was er voor het team Sarah van Esch-Britt den Haan. Zij waren het meest actief op social media, en wisten daardoor veel positieve aandacht op zich te vestigen.

Tot slot was er ook nog een prijs voor Raïsa Schoon. Zij werd, met maar liefst 6 eredivisie overwinningen en 21 top drie klasseringen in de hoogste divisies de afgelopen twee jaar, met haar 15 jaar uitgeroepen tot ‘Rookie of the year’.

Alle genoemde teams wisten zich, in een veld van de 32 sterkste teams van Nederland, tijdens het Nederlands Kampioenschap te plaatsen in de top 8, waarmee zij zich met hun jonge leeftijd nestelden tussen profteams en teams met veel meer ervaring. Een prestatie van formaat!

Bijschrift foto:

Van links naar rechts: Sarah van Esch, Britt den Haan, Raïsa Schoon, Emi van Driel, Mexime van Driel en Flore Gravesteijn met de cheques, behorend bij hun awards.

Kadijk Beach Promo

Eredivise 2017

KBU 2017 Promo

KBSS Info Video